Saltar a continguts

Ràdio Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSSÚltimes notícies

16/07/2015
Alba de Tàrrega estrena una nova piscina i agraeix el suport rebut a través de les xarxes socials

 Gràcies a la solidaritat ciutadana l'Associació Alba compta amb una nova piscina que suplantarà la que van robar dimecres passat de les seves instal·lacions

Imatge de complement Ampliar imatge

L'Associació Alba compta amb una nova piscina molt més gran (25.000 litres) gràcies a la donació d'una persona de Tàrrega. Aquest ciutadà ha aconseguit també recollir 600 euros entre diferents empreses per tal de poder comprar la bomba per depurar la piscina. Aquestes són les empreses que s'hi ha implicat: Casa Delfí, Red Vips, Goodies Pet Food, Eduard Seguí Fontaneria, Hotel Ciutat de Tàrrega, GLS, Costa / Vicos, Giribets 3000, Disexpa, - Habit així com els Bombers de Tàrrega i la Brigada de l'Ajuntament de Tàrrega. 

Per altra banda un altre particular i lʼassociació de joves de Tàrrega Agrat han ofert respectivament una piscina de plàstic que lʼentitat ubicarà a lʼEspígol de Cervera i la residència de Ca nʼAleix. 
Amb un àlbum de fotografies de totes les persones remullant-se a dins la piscina, lʼentitat ha volgut agrair a través del seu facebook el suport que aquesta última setmana ha rebut a través de la xarxa social i de les empreses col·laboradores. El post que van penjar al Facebook explicant el robatori ha arribat a més de 52.000 persones, ha estat compartit 420 vegades i ha generat 97 comentaris.

Antecedents
Dimecres passat a lʼAssociació Alba va patir el robatori de la seva piscina inflable que fan servir per a fer tallers aqüàtics i activitats lúdiques amb les persones del Centre Ocupacional de lʼentitat. Davant aquest fet van decidir explicar-ho a través del facebook i posteriorment ho van
denunciar als Mossos dʼEsquadra que ho estan investigant. La reacció de la gent va ser immediata i a través de les xarxes han rebut mostres de suport i han aconseguit tres donacions per suplantar la piscina robada.