Saltar a continguts

Ràdio Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSSÚltimes notícies

31/07/2015
L'Associació Alba estrena nova pàgina web adaptada a tablets i mòbils

www.aalba.cat vol ser un aparador de tots els serveis que ofereix, així com donar a conèixer els projectes i les iniciatives que es porten a terme des de l'entitat

Des de l'àrea de comunicació d'Alba s'ha apostat per una web més visual, amb l'ús d'icones, fotografies i amb continguts més simplificats. S'ha apostat també per tenir una eina comunicativa adaptada als mòbils i a les tauletes.

Com a novetat la nova web (www.aalba.cat) incorpora un nou espai dedicat a la nova Fundació Alba Futur que es va crear fa un any amb l'objectiu de ser una eina de captació de fons per a l'entitat. Des d'aquest apartat les persones que ho desitgin poden col·laborar fent donacions o bé proposant esdevniments solidaris a favor de la Fundació. També hi ha un espai destacat on es dóna a conèixer el projecte principal que té l'entitat: la creació de la nova residència.

L'apartat d'OFERTA DE PRODUCTES I SERVEIS està enfocada a ordenar totes les activitats empresarials que es realitzen des de l'entitat, com una eina de promoció i captació de nous client. També en l'apartat de comunicació es pot trobar un ampli resum de l'actualitat, de les nostícies aparegudes als mitjans i de tots els materials comunicatius que es generen.

La plataforma incorpora també una botiga online on es podran comprar els productes de El Rosal i els objectes de regal ARTIS que s'elaboren des de l'entitat. La part de la botiga, però estarà en funcionament a partir de mitjans del mes d'agost.

La nova web s'ha realitzat amb l'empresa Dispromedia de Tàrrega amb qui fa anys que l'entitat col·labora.