Saltar a continguts

Ràdio Tàrrega

Navegació

Menú principal

Esports

29/11/2016
Els Prebenjamins i Babys del Club Natació Tàrrega van participar en la segona jornada per equips a la piscina del Club Natació Mollerussa

 

Imatge de complement Ampliar imatge

El dissabte dia 26 els més petits del Club van participar en la segona jornada per equips a la piscina del Club Natació Mollerussa. El Tàrrega va participar amb 19  nedadors/es. Aquest tipus de jornada no te un caire competitiu i es formen equips amb nedadors/es de diferents clubs amb l’objectiu d’iniciar-se en la competició, relacionar-se amb altres clubs i passar una bona estona. La novetat d’aquesta jornada és que per primera vegada van participar nedadors/es babys nascuts l’any 2010 que juntament amb els prebenjamins van nedar 25 m lliures, 25 m papallona i 25 metres braça, No es tracta d’una jornada competitiva però permet als més petits viure-la com si ho fos malgrat no es te en compte el cronòmetre. Aquests tipus de jornades els permet agafar seguretat i confiança per les properes jornades que si seran competitives. Moltes felicitats a tots i a seguir treballant!!

La propera jornada és dissabte dia 3 a la piscina de l’Inef Lleida on es disputarà la 3era Jornada de Lliga Aleví i el Trofeu de mínimes per Infantils, Juniors i Absoluts. Molta sort!!.