Saltar a continguts

Ràdio Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSSÚltimes notícies

09/11/2017
Jornada reivindicativa del 8N a Tàrrega

 

Imatge de complement Ampliar imatge

La vaga convocada per ahir dimecres 8 de novembre pel sindicat Intersindical CSC, va tenir un seguiment desigual a les nostres contrades.

Cal dir però que des de primera hora del matí i fins al migdia es van tallar diferents carreteres, col·lapsant el tràfic.

A la Segarra els CDR  van tallar l’A-2 a l’altura de Cervera. Els centres educatius van seguir majoritàriament la convocatòria tot i que tots els centres a Tàrrega oferien serveis mínims.

El sector comercial de la ciutat va seguir la vaga en un 30% i a nivell empresarial el seguiment va ser mínim.

Per altra banda durant tot el dia i a nivell reivindicatiu, es van realitzar diferents activitats i tallers a Tàrrega com per exemple el realitzat a mig matí a la plaça de les Nacions, de pancartes i llaços grocs per la llibertat.

A les 4 de la tarda es va pintar un mural per la llibertat a la paret del Càmping Municipal, i a les 7 de la tarda es va fer al Mercat Municipal de Tàrrega una xerrada d’assessorament legal a càrrec d’Advocats per la Democràcia.

El plat fort de la jornada reivindicativa però, arribava a les 6 de la tarda amb una nova concentració a la plaça Major per reclamar la llibertat dels presos polítics, amb més d’un miler de participants.

Novament es llegia un manifest elaborat per Taula per la Democràcia a càrrec de representants de Taula per la Democràcia i membres del Comitè de Defensa de la República de Tàrrega.