Saltar a continguts

Ràdio Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSSÚltimes notícies

13/11/2017
Bellpuig tanca la sisena edició de la Fira-Festa de la Conserva i Producte de proximitat

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Ahir diumenge es tancava la 6a edició de la Fira-Festa de la Conserva i Producte de proximitat de Bellpuig.

Amb el lema “Conserva’t”, la sisena edició de la fira ha volgut posar en relleu les qualitats i beneficis que aporta el consum de la Conserva i el producte de proximitat, així com la importància de fer activitat física, com a via per gaudir de bona salut.

Dins l’oferta de tallers i xerrades que hi ha a la fira aquest any, ha destacat per la popularitat del conferenciant, la del PsicoNeuroImmunòleg (PNI), divulgador científic i fisioterapeuta, conegut per la seva constant aparició en ràdios i televisions, Xevi Verdaguer, que ha parlat de “la Salut emocional: Les claus del segon cervell i l’alimentació”.

Ahir diumenge al matí, s'introduïa per primer cop a la fira, la pràctica de l’activitat esportiva, amb l’oferiment de classes dirigies de Cicló Indoor i K-Strecht.

També ahir diumenge, es lliurava per primer cop al certamen, el “Premi a la millor conserva o melmelada 2017”, que ha recaigut a “Potets” de Boldú, un negoci de caràcter familiar, productor de melmelades, sucs de fruita i licors.

En tancar portes la fira, des de l’Ajuntament de Bellpuig es valorava d’una manera positiva aquesta 6a edició, en què l’oferta d’activitats, tallers i xerrades que s’oferien en paral·lel al certamen han obtingut un gran èxit d'assistència.

Aquest fet segons fonts consistorials, a més de confirmar que cada vegada hi ha més interès en la temàtica de la fira, té repercussió en el nombre de visitants que cada any va en augment.

La “6a Fira-Festa de la Conserva i de productes de proximitat” de Bellpuig, comptava amb una seixantena d’expositors entre els quals hi havia productors tant de conserva dolça com salada, i de altres productes alimentaris de proximitat. Així com tallers de cuina per infants i adults, degustacions, demostracions culinàries i xerrades.