Saltar a continguts

Ràdio Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSSÚltimes notícies

05/12/2017
Acte de campanya electoral d’ERC a Tàrrega amb Marta Rovira

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Esquerra Republicana de Catalunya ha celebrat aquesta tarda el segon acte de campanya electoral del 21D a Tàrrega, que ha comptat amb la participació de Marta Vilalta, Toni Castellà, Bernat Solé i Marta Rovira. Mes de 300 persones s’han aplegat al Pavelló del Club Natació.

Durant l’acte, Toni Castellà ha afirmat que "a Espanya no hi va haver transició. A cap país a Europa es persegueix a algú per les seves idees; a la UE se’ls va colar un estat no democràtic, que no respecta els drets humans".

Per la seva banda l’alcalde d’Agramunt i diputat Bernat Solé ha dit que “el 21D tenim unes eleccions imposades, que han convertit en un plebliscit per decidir si Catalunya vol el 155 o la República”.

Finalment Marta Rovira, de la mateixa manera que tots els conferenciants, va tenir un sentit record pel candidat republicà empresonat Oriol Junqueras. La número dos d’ERC, afirmava que "L’Oriol Junqueras ens envia un missatge cada dia: "Ells han decidit comptar-nos, i no en pot faltar ni un: els del 27S, els de l’1O, els del 3O. Vam néixer per guanyar, perquè volem guanyar un país per a tothom"".

Durant l’acte electoral, el públic assistent va reclamar en diverses ocasions la llibertat dels consellers cessats per el govern central i pels Jordis.

 

Foto: Marta Rovira avui a Tàrrega amb els regidors republicans targarins