Saltar a continguts

Ràdio Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSSÚltimes notícies

04/12/2017
Nou èxit de solidaritat a Tàrrega en el Gran Recapte 2017

La xifra final de material recollit podria estar al voltant de les 18 tones i mitja

Imatge de complement Ampliar imatge

Èxit novament en el Gran Recapte d’Aliments celebrat a Tàrrega aquest passat cap de setmana.

Segons ha explicat a Ràdio Tàrrega el president de Creu Roja Urgell Miquel Angel Mingote, “en una primera estimació, enguany esperem superar la xifra de tones recollides l’any passat, el que demostra un any més l’enorme esperit solidari dels targarins”.

Aquesta xifra concretament es situaria al voltant de les 18 tones i mitja aproximadament.

A nivell de la nostra ciutat hi va participar divendres i dissabte uns 120 voluntaris que durant aquesta setmana també col·laboren en les tasques de transport i classificació dels aliments.

Precisament avui dilluns també, operaris de la Brigada Municipal ajuden a l’organització del Gran Recapte a transportar els contenidors que han preparat durant el cap de setmana les grans àrees comercials de la ciutat, i que acabarà de donar en el decurs d’aquesta setmana la xifra definitiva de tones de productes solidaris recollits.

A Tàrrega han estat 10 els centres comercials col·laboradors amb el Gran Recapte enguany. Són Caprabo (3), Mercadona, DIA, Condis, BonArea, Plus Fresc, Lidl i BonPreu Esclat.

A nivell de Catalunya, amb les primeres dades recopilades s’estima que el Gran Recapte pot superar els 4 milions de quilos d’aliments.